Selidbe ne moraju biti stresne ako odlučite da se selite sa našom firmom. Obavićemo sav posao umesto vas, vaše je samo da nas pozovete! Prvi korak jeste da posetimo vašu stambenu ili poslovnu jedinicu, kako bi precizno utvrdili količinu stvari i obim posla, i odmah vam dajemo ponudu. Ukoliko prihvatite ponudu, definišemo vreme selidbe i vozilo koje će doći. Pet Musketara je vaš pouzdan partner za selidbe na područiju cele Srbije. Naš osnovni zadatak jeste da se postaramo da bezbedno prenesemo vaše stvari sa tačke A do tačke B. Naša firma radi selidbe od 2009.godine zato mnoge vaše komšije su svedocije našeg kvalitetnog rada. Tokom dugogodišnjeg rada smo stekli rutinu zato možemo da prevaziđemo sve novonastale komplikacije, i da vaš nameštaj bezbedno transportujemo. Kada je u pitanju bezbednost vašeg nameštaja koriste se folije koje obezbeđuju siguran transport. Tovarni deo naših vozila je obložen drvetom ili plastifikovan i na taj našin tokom transporta vaš nameštaj nema nikakvih dodira sa limom.

Selidba na područiju grada Beograda nimalo nije lak zadatak. Beograd je jedan od gradova u kom se često dešavaju saobraćajni kolapsi, nema parking mesta i sl. Nemojte brinuti zbog ovih činjenica jer naša firma je godinama stekla iskustvo da nepostoje prepreke za nas. Selidbe u Beogradu radimo kombi vozilima najvećih gabarita. Naša vozila imaju sve potrebne dozvole pa samim tim možemo ući u pojedine delove grada gde većina konkurencije nesme. Dugogodišnje iskustvo naše firme je postavilo visoke standarde u ovom poslu, ali većina firmi samo o tome piše, ali ne primenjuje. Zato je naša firma jedna od uspešnijih u ovom poslu na područiju glavnog grada!

Selidbe u srbiji ili inostranstvu

Selidbe

Pored selidbi na područiju glavnog grada, naša firma može da vas preseli u Beograd ili iz Beograda iz bilo kog grada Srbije ili Evropske unije. Naša vozila su novije generacije i samim tim razdaljina nije nikakav problem. Kada pričamo o selidbama van grada Beograda moramo napomenuti da se cena procena selidbe radi tako što nam slikate nameštaj koji treba da se transportuje, i osoblje naše firme vam šalje ponudu. U cenu međugradske selidbe su uračunate putarine, jer kako bi garantovali siguran transport nameštaja koristimo samo autoputeve. Što se tiče radne snage nemorate se brinuti, jer ukoliko vam je potreban utovar/istovar ili demontaža/montaža uz vozača će doći i radnik. Ako je u pitanju selidba u ili iz inostranstva moramo vam naglasiti da u svakom trenutku imamo vozilo koje je u nekoj zemlji evropske unije, i da vozimo samo papirološki.