Selidbe i Transport robe na podrucju Beograda kao i cele Srbije i Inostransva! 

Cenovnik nasih usluga:   
(KOD NAS NE POSTOJI REC > CENA OD TOLIKO I TOLIKO< ) -To njihovo OD ide u nedogled, mi imamo tacno definisane cene i kod nas dobijate racun za pruzene usluge!  Lokalni prevoz za celu teritoriju grada Beograda 2.500 din. U cenu ulazi i dolazak vozila i prevoz stvari od tacke A do tacke B. Vangradski prevoz 40 din. po predjenim kilometrima! (racuna se ukupna predjena kilometraza).
Vi placate putarinu samo za pravac u kom se prevozi vasa roba/stvari
Cena po kilometru se racuna samo kada u jednom pravcu ima 100 i vise kilometara. 
Npr. Beograd – Nis jedan pravac 240km. x 2 = 480km. Sto bi bilo 480km. x 40din. = 19.200din. 
Putarinu placate samo za pravac u kom se prevozi vasa roba, a to u svakom trenutku mozete proveriti kucajuci u Google cena putarine Srbija! 

Za prevoze ispod 100km postoji pravilno definisan cenovnik! 

Beograd – Pancevo 4.000din. 
Beograd – Obrenovac 4.000din. 
Beograd – Sabac 8.000din. 
Beograd – Novi Sad 8.000din plus putarina u jednom pravcu. 
Beograd – Arandjelovac 8.500 din. plus putarina ako se ide autoputem

Samo kod nas u firmi isti radnici rade Selidbe od daleke 2009 godine! (po tome se izdvajamo od konkurencije) . Prilikom selidbi mi svaki komad namestaja zasticujemo strec ili puc puc folijama! Proverite zašto smo najbolji! O nama se prica! 

Kada angazujete nasu firmu za vasu selidbu, vase je samo da posmatrate profesionalce i svremena na vreme da im skuvate kafu 

Selidba na područiju grada Beograda nimalo nije lak zadatak. Beograd je jedan od gradova u kom se često dešavaju saobraćajni kolapsi, nema parking mesta i sl. Nemojte brinuti zbog ovih činjenica jer naša firma je godinama stekla iskustvo da nepostoje prepreke za nas. Selidbe u Beogradu radimo kombi vozilima najvećih gabarita. Naša vozila imaju sve potrebne dozvole pa samim tim možemo ući u pojedine delove grada gde većina konkurencije nesme. Dugogodišnje iskustvo naše firme je postavilo visoke standarde u ovom poslu, ali većina firmi samo o tome piše, ali ne primenjuje. Zato je naša firma jedna od uspešnijih u ovom poslu na područiju glavnog grada!

Selidbe u srbiji ili inostranstvu

Selidbe

Pored selidbi na područiju glavnog grada, naša firma može da vas preseli u Beograd ili iz Beograda iz bilo kog grada Srbije ili Evropske unije. Naša vozila su novije generacije i samim tim razdaljina nije nikakav problem. Kada pričamo o selidbama van grada Beograda moramo napomenuti da se cena procena selidbe radi tako što nam slikate nameštaj koji treba da se transportuje, i osoblje naše firme vam šalje ponudu. U cenu međugradske selidbe su uračunate putarine, jer kako bi garantovali siguran transport nameštaja koristimo samo autoputeve. Što se tiče radne snage nemorate se brinuti, jer ukoliko vam je potreban utovar/istovar ili demontaža/montaža uz vozača će doći i radnik. Ako je u pitanju selidba u ili iz inostranstva moramo vam naglasiti da u svakom trenutku imamo vozilo koje je u nekoj zemlji evropske unije, i da vozimo samo papirološki.