Cenovnik usluga

CENOVNIK

-NAŠ CENOVNIK JE AŽURIRAN NAKON POSKUPLJENJA GORIVA INAČE 6 GODINA PRE TOGA NIJE MENJAN !!!

CENA KOMBI PREVOZA: (transport robe ili nameštaja bez naših utovara/istovara)

CENA PREVOZA

Lokalni prevoz, za celu teritoriju grada Beograda od tačke A do tačke B = 4.000 din. (u cenu uključen i dolazak vozila na tačku A)

Vangradski prevoz 60 din. Računa se ukupna pređena kilometraža gazni kilometar (Putarina uračunata u cenu – Putarinu mi plaćamo ) – Cena po kilometru se računa samo kada u jednom pravcu ima više od 120km.
-Za relacije do 120km gde nije lokalni prevoz Beograd u pitanju „pitati za cenu“
-Za puteve gde nema naplate cena prevoza 50din. po gaznom kilometru

NAPOMENA :

Kada se angažuje vozilo za utovar ili selidbu u bilo kom gradu van Beograda, ka bilo kom drugom gradu obavezna je uplata (keš ili na račun naše firme ili na tekući račun) u visini Troškova goriva i amortizacije za tu relaciju. (ostatak do pune cene isplaćuje se nakon obavljenog transporta ili obavljenog preseljenja)

-Kada su utovari u Beogradu, nije potrebna uplata pre istovara.

-Kada su u pitanju stalne mušterije, sve se radi sa poverenjem, koje smo sticali godinama.

Iznosi do 15.000 din. uplaćuju se po fakturi odmah nakon isporučene robe a za iznose koji su veći od 15.000 din. dobija se valuta plaćanja po dogovoru.

CENE ZA RELACIJE DO 100KM

Cenovnik za relacije do 100km. :

Beograd – Obrenovac = 7.000din.

Beograd – Mladenovac = 7.500din.

Beograd – Novi Sad = 14.000din.

Beograd – Valjevo = 14.000din.

Beograd – Zrenjanin 15.000din.

Beograd – Pančevo = 7.000din.

Beograd – Šimanovci = 7.500din.

Beograd – Inđija = 7.000 din.

Beograd – Lazarevac = 7.500 din.

Beograd Barajevo i okolina 5.500 din.

Za sve ostale kombi prevoze do 100km u jednom pravcu informišite se na vreme (mi smo cenovnik korigovali prvi put nakon 6 godina zbog velikih poskupljenja goriva) gde god se koristi autoput vi ne plaćate putarinu, cena putarine ulazi u dogovoren iznos…

CENOVNIK ZA CRNU GORU

Najpovoljniji Transport na relaciji : Srbija – Crna Gora !!!

Prevoz nameštaja i robe na relaciji Beograd – Crna Gora

Do Podgorice za 550eur. prevezite nameštaj ili robu

Do primorja za 650eur prevezite nameštaj ili robu

Za Crnu Goru cene nisu fixne i u zavisnosti su da li se roba ili stvari carine ili se ide bez carine i ima malih korigovanja u zavisnosti gde se vrši istovar a gde utovar

Sve može i sa carinom i bez carinjenja to se dogovaramo za svaki prevoz posebno….

CENA SELIDBI :

-Što se tiče cene Selidbi, tu se izlazi na procenu i svaka selidba je priča za sebe.
Tu cena zavisi od količine nameštaja, od spratnosti, da li zgrada ima lift i da li je isti dozvoljen za selidbe, koliko se blizu može prići do same zgrade, da li na selidbi ima teških stvari kao što je klavir, TA peć i slično.
Kada se selidba dogovara danas za sutra ili danas za danas (nije potreban avans) Kada se selidba zakazuje unapred, u tom slučaju obavezan je avans koji se odbija od ukupne dogovorene cene prilikom isplate, nakon obavljenog preseljenja.

SELIDBA SA NAŠIM PAKOVANJEM :

-Radimo i Selidbe sa našim pakovanjem, (naš materijal, kutije, selotejp trake, streč, puc puc itd…) Za ovakav vid Selidbe, praktikujemo dan-dva pre preseljenja da se počne sa pakovanjem i tek kada se stvari zaštite i spakuju spremni smo i za preseljenje.

Ova vrsta selidbe, naravno spada u skuplje selidbe, ali tada se angažuje i više radnika i posla ima mnogo više nego na selidbi gde je sve spakovano sa vaše strane po kutijama i kesama…

Selite se i Transportujte vašu robu uvek sa najboljima.

-Kod nas ne postoji cena OD toliko i toliko, kod nas su cene uvek u skladu sa kvalitetom koji pružamo, tamo gde vam se kaže cena je OD toliko i toliko, tu cena ide u nedogled i plaćate samo njima znanu cenu, kod nas toga nema!

Cena koju dogovorimo za selidbu, uvek je ta koju i dogovorimo i nikada se cena ne menja u toku ili nakon obavljene selidbe!

Vaše je samo da svremena na vreme skuvate kafu i radnike ponudite nekim sokom i posmatrate kako se sa osmehom prenosi i zaštićuje svaki komad vašeg nameštaja, mi vodimo računa o svakom komadu vašeg nameštaja!

Vazno:
Posedujemo veliki magacinski prostor za čuvanje vaših stvari !

1. Čuvanje stvari u kratkom vremenskom periodu (dok krečite i renovirate vaš stan) na kraći vremenski period 70 eur. mesečno
2. Čuvanje stvari na duže vremenske periode (povoljnija cena) na duži vremenski period cena magacina 50 eur. mesečno

PLAĆANJE PREKO RAČUNA UA FIRME

–Plaćanje preko računa je prioritet, i za stalne mušterije koje plaćaju preko računa imamo zagarantovan popust i mnogo nižu cenu u odnosu na konkurenciju, skladno sa kvalitetom, koji pružamo.

OGLASI:

Pridružite se našim velikim oglasima na facebook, reklamirajte svoj posao ili kupujte i prodajte, klik na sledeći tekst: Veliki Oglasi Srbija 24/7

 

Prijatan dan, želi vam Autoprevoznička firma koja seli Beograd 00:24

Beograd