Selidba u Beogradu

…i zašto baš tako

‘Selidba u Beogradu Br1’ firma sa sedištem u Barajevu, (kancelariju imamo i u Beogradu Sretena Mladenovića Mike 42/37)

-Mi smo jedina prava porodična firma Br1.

Transport robe i Selidbe na teritoriji Barajeva – Beograda i cele Srbije 00:24

RADNO VREME 00:24
U pokretu smo Non Stop, i mi smo uvek tu negde oko vas, ne možete a da nas ne vidite ispred IKEA, EMMEZETA, FORMA IDEALE, MATIS i drugih objekata za proizvodnju i prodaju nameštaja, kada je u pitanju kombi prevoz robe, preuzimanje-isporuka-utovar-istovar i sve to naravno brzo-sigurno-povoljno!

REKLAMA:
Naša reklama nije mi smo najjeftiniji! Naša reklama je Mi smo najbolji, i kod nas su cene usklađene kvalitetu posla koji pružamo! Pogledajte naš cenovnik na strani: cenovnik usluga

SELIDBA
Prilikom Selidbi, Mi svaki komad Vašeg nameštaja zastićujemo streč ili puc puc folijama i kod nas ne doplaćujete ni Streč Folije ni Selotejp trake!

O nama se u Srbiji priča!

Firma sa najviše predjenih kilometara iza sebe
Sa verom u Boga i uspehom u poslu pobedjujemo!

Proverite zašto smo najbolji!

Selidba u Beogradu i Kombi Prevoz

…Potreban vam je hitan prevoz ~ brzi prevoz

-Nema potrebe da angažujete firmu koja se bavi kamionskim prevozom robe, jer je mnogo jednostavnije, brže i jeftinije da stvari prevezete kombijem na željenu lokaciju.
Mi posedujemo najveća kombi vozila! (KAMIONSKA TURA BUDE U VEĆINI SLUČAJA I DO ČETIRI PUTA VEĆA OD KOMBI TURE I VIŠE VAM SE ISPLATI DA VAM SE RECIMO IZ DVA PUTA PA I TRI PUTA PREVEZE NEGO DAVATI OGROMNE NOVCE ZA KAMION)

NAJVEĆIA KOMBI VOZILA

-Naši kombiji su najvećih gabarita i nosivosti, mi ne koristimo one male kombije kao većina pa spakuju jedan američki plakar i kombi je pun, u naš kombi stane ceo stan kada ga mi spakujemo.

Dimenzije tovarnog dela kombija:

Dužina 4.60m.Visina 2.30m. Širina 1.90m. Dozvoljena i registrovana nosivost 1.650kg (u naš kombi staje 6 europaleta) -UKUPNA ZAPREMINA 21m3-

RADIMO SVAKOG DANA OD 00:24

Tim pre što su naše usluge neprekidno dostupne od 00 do 24, bez obzira da li je u pitanju radni dan, vikend ili praznik. Svakako je važno da naglasimo da su naši radnici izuzetno profesionalni, pedantni i tačni.

PREVOZ IZ SVIH SALONA NAMEŠTAJA

-Želite da kupite novi nameštaj i da ga odmah prevezete do stana ili kuće jer ne možete da čekate da vam ga za 30 ili više dana isporuče iz salona?

PROFESIONALNE DEMONTAŽE I MONTAŽE NAMEŠTAJA

Pritom mi radimo profesionalnu montažu, kvalitetnije od njihovih majstora, jer mi imamo profesionalne radnike koji kod nas rade godinama i ne menjamo radnike kako vetar duva.

TEŠKE MAŠINE

-Sve je još mnogo teže ako je potrebno da prevezete veliku mašinu iz vaše firme do specijalizovanog servisa na popravku ili vam je potrebna hitna dostava robe kupcu.

Šta raditi u ovakvim situacijama? Uobičajeno je pitanje koje mnoge od nas muči.

Ali postoji rešenje i za to „Mi selimo Beograd“ je tu da vam pomogne upravo u ovim ili sličnim situacijama.

Poneke stvari ne mogu ni stati u vaš automobil, onda se vrlo često nađete u neprilici kada ne znate kako da prevezete na primer novi bojler do kuće ili detetov bicikl iz prodavnice,

u takvim situacijama obratite se profesionalcima